Babyring m kort!

Alla vet vi att barn älskar foton o kort - men det är inte så roligt att få dem vikta och förstörda.
Gör som Martha Stewart laminera in dem och sätt i en babyring. Då kan barnen titta på dem hur mycket som helst och vi behöver inte vara rädda för att fotona ska bli förstörda (skulle de dock bli det är det bara att tillverka nya)!

Photo Pearl som födelsedagspresent!

Ja, min pappa fyllde 65 nu i helgen och till hans födelsedag har jag gjort en tavla - av pärlor... det  var himla roligt och han tyckte väldigt mycket om den... Min tanke är att när mamma fyller år i oktober så kanske hon också kan få en - så har de vars en!

Här kommer tillika bilder på detta!


Den är alltså gjord av nabbipärlor och sedan har jag klistrat in det i en ram - det finns ett program som heter Photopear som räknar ut hur mycket pärlor som behövs - väldigt trevligt!

Det blir ganska likt eller vad tycker ni - tavlan är bäst att se lite granna på håll då ser man vad det föreställer bättre. Sedan är det också så att man måste ha en ganska stor bild för att det inte ska bli för fjuttigt...
Han blev väldigt glad i varje fall och jag är nöjd!

Kan verkligen rekommendera detta program - jag tänker nog att jag ska göra en tavla här hemma som får pryda våra väggar...